Първоначално публикувано от pros7iq
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Климатик на 156- ца
Collapse
X
-
Би трябвало да има връзка м/у ЕКУ-то и модула за управление. При определени условия ЕКУ-то изключва компресора - примерно при пълна газ или над определени критични обороти.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеБи трябвало да има връзка м/у ЕКУ-то и модула за управление. При определени условия ЕКУ-то изключва компресора - примерно при пълна газ или над определени критични обороти.
Тъй че това което казваш си е точно така.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Е не мога да и закача кабелите под капака ... Много са тия които взех нямат нищо общо с моите... Мисля че това приключи проекта КЛИМАТИК НА 156-ца .... Останаха само проклетите кабели мамка им ....Alfa Romeo 156 1.8 T.S.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD
Comment
-
имам един авер дето се занимава с климатици, кадърен е доста и вероятно ще ти свърши работаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от pros7iq Покажи съобщениеЕ не мога да и закача кабелите под капака ... Много са тия които взех нямат нищо общо с моите... Мисля че това приключи проекта КЛИМАТИК НА 156-ца .... Останаха само проклетите кабели мамка им ....
Едните жици все ще ги свържеш. Имаш ли схемата на свързване? Ако не, казвай да помагаме.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Аз трябваше да снимам днеска ... Принципно вътре в купето всичко заспа така сякаш от там е изкарано, ама под капака букси, кабели разминавания много.... Принципно на тая електроника където я намерих всичко влиза в една букса,фарове, перка, управление на фаровете, управлението на перката има даже релета които не разбрах за какво са ... . А на моята алфа перката и управлението на фаровете за на различни възли.... Не ми трябва помощ а чудо, или майстор . Подчертавам МАЙСТОР ... A иначе наистина много се трепах ....
A тоя manual, към който ми дадохте линк в началото, се сваляше около седмица и накрая ми изписа някаква грешка и така и не се свали... така и не можах да го прегледам..
mirchozo - утре тоя твой авер е мой !!ще ти звънна по някое време.
Last edited by pros7iq; d.m.y г., 00:10.Alfa Romeo 156 1.8 T.S.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD
Comment
Comment