Известие

Collapse
No announcement yet.

Климатик на 156- ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pros7iq Покажи съобщение
    и след като моята талига нямаше клима, е много вероятно, екуто ми да ги няма зададени тия опции... Тогава ре мап или нов комп? И само още едно нещо... тоя упр. модул, за врътките ли става на въпрос?
    Едва ли ЕКУ-то ти е с различен софт от на тези с климатик. Просто ще трябва да вържеш сигналната линия.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Би трябвало да има връзка м/у ЕКУ-то и модула за управление. При определени условия ЕКУ-то изключва компресора - примерно при пълна газ или над определени критични обороти.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
        Би трябвало да има връзка м/у ЕКУ-то и модула за управление. При определени условия ЕКУ-то изключва компресора - примерно при пълна газ или над определени критични обороти.
        То всъщност релето за съединителя на компресора се управлява от ECU то а не директно от управлението на климатика. Единствената връзка между това управление и ECU-то минава през контакт на пресостата.
        Тъй че това което казваш си е точно така.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Е не мога да и закача кабелите под капака ... Много са тия които взех нямат нищо общо с моите... Мисля че това приключи проекта КЛИМАТИК НА 156-ца .... Останаха само проклетите кабели мамка им ....
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S.
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

имам един авер дето се занимава с климатици, кадърен е доста и вероятно ще ти свърши работа
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от pros7iq Покажи съобщение
              Е не мога да и закача кабелите под капака ... Много са тия които взех нямат нищо общо с моите... Мисля че това приключи проекта КЛИМАТИК НА 156-ца .... Останаха само проклетите кабели мамка им ....
              Та ти си направил най-трудното - механичното монтиране и сега няма да се предаваш
              Едните жици все ще ги свържеш. Имаш ли схемата на свързване? Ако не, казвай да помагаме.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз трябваше да снимам днеска ... Принципно вътре в купето всичко заспа така сякаш от там е изкарано, ама под капака букси, кабели разминавания много.... Принципно на тая електроника където я намерих всичко влиза в една букса,фарове, перка, управление на фаровете, управлението на перката има даже релета които не разбрах за какво са ... . А на моята алфа перката и управлението на фаровете за на различни възли.... Не ми трябва помощ а чудо, или майстор . Подчертавам МАЙСТОР ... A иначе наистина много се трепах ....
                A тоя manual, към който ми дадохте линк в началото, се сваляше около седмица и накрая ми изписа някаква грешка и така и не се свали... така и не можах да го прегледам..

mirchozo - утре тоя твой авер е мой !! ще ти звънна по някое време.
                Last edited by pros7iq; d.m.y г., 00:10.
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S.
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Working...
                X